AnaMaria Onică, Co-Founder & CEO VoxiKids si UberPixel, a studiat la Sibiu Relatii Internationale si Studii Europene, apoi a lucrat in zona de e-learning software ca UI/UX designer. In 2017 in colaborare cu Cristian Baita, a fondat UberPixel din dorinta de a face produse de software care trateaza probleme actuale. Asa au luat nastere primele idei si cautari a ceea ce este in prezent VoxiKids (ex-Nummo) si inchegarea unei echipe mici dar motivate si pline de inspiratie.

Emisiune: Trepte și salturi, 21 noiembrrie 2020
Realizator: Mihai Guran, CEO GCG Consulting
Invitat: AnaMaria Onica, CEO VOXIKIDS

Produsul VoxiKids (ex-Nummo) este un software pentru dezvoltarea auzului si limbajului – cu alte cuvinte - o aplicatie care poate fi folosita pe mobil sau tableta, de catre copii sau persoane adulte cu deficiente de auz si pronuntie, care doresc sa lucreze sub indrumarea unui logoped pentru terapie sau pentru exercitii suplimentare. Numai in Romania sunt peste 400,000 de copii cu deficiente de auz si vorbire, iar in lume peste 460 de milioane.

Peste 3500 de persoane din Romania utilizeaza Nummo sub indrumarea logopezilor, existand parteneriate cu Scoli si Asociatii non-profit care sprijina procesul de adoptie. Nummo a fost nominalizat la CESAwards 2019 ca aplicatia cu “Cel mai mare impact social”. Ca planuri de viitor - urmeaza accelerarea adoptiei in Romania, certificarile necesare si planificarea extinderii internationale.

Am discutat despre provocările și soluțiile găsite pentru a scala și dezvolta businessul plecând de la servicii și ajungând la produs, cum reușesti să găseasti clienți, planuri de scalare si cum își vor finanța dezvoltarea.